+31 (0)6 57700622 info@splendita.nl

Contact

voor je vragen en wensen!

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

Address

Industrieweg 15
6871 KA Renkum

Cadeaukaart

Geef ons cadeau

Met onze cadeaukaart kun jij een Italiaanse kookworkshop, taalcursus, taalreis, verrassingsreis of cadeaupakket geven.

Frequently Asked Questions

Learn How it Works!

Waar gaan de verrassingsreizen ongeveer naar toe?

De reizen zullen in het teken staan van alles nét even wat anders. Heb jij aangegeven dat je een vakantie aan het meer wilt? Dan kunnen we je naar het welbekende Gardameer sturen maar dan nóóit naar de welbekende camping of hotel op de hoek. We zullen een speciaal geselecteerde locatie voor je uitkiezen waar je voornamelijk tussen de locals zal verblijven. In ons reisaanbod zitten ook voor veel mensen nog onbekende meren en gebieden waar het minder toeristisch zal zijn. Laat je verrassen!

Is een week voor vertrek je reisdetails horen niet een beetje te laat?

Al onze reizen zijn op basis van eigen vervoer. Met 7 dagen voorbereiding is het goed te doen. Je hoeft tenslotte enkel in de auto te stappen en je te laten verrassen. Op aankomst van bestemming is alles regelt. Laat je verrassen!

Wat ga ik leren tijdens een taalcursus?

Op basis van behoefte stellen we een leerdoel op. Over het algemeen leren we je de Italiaanse taal van beginner tot expert met als focuspunt: je spreekvaardigheid.

Wat kost een taalcursus?

De kosten verschillen per persoon en behoefte. Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om dit te bespreken. 

Zit er vervoer bij de taalreis?

Al onze reizen zijn op basis van eigen vervoer. Op aankomst van bestemming regelen wij de rest. Op aanvraag kunnen wij het vervoer ook verzorgen.

Hoelang duurt het voor ik mijn cadeaupakket in huis heb?

Maximaal 7 werkdagen.