+31 (0)6 57700622 info@splendita.nl
De Italie specialist

Onze diensten

Spreek en kook als een Italiaan

Splendita is dé Italië specialist. Wij nemen je mee op reis, op reis door de Italiaanse taal en op reis door de Italiaanse keuken. Splendita leert je de taal in woord en geschrift én brengt deze lessen ook in praktijk door middel van onze taalreizen.

Wat zijn onze diensten?

Bij Splendita kan je terecht voor verschillende activiteiten. Jouw wensen staan centraal: alles is mogelijk. Wij verrassen je met diverse activiteiten die in het teken staan van jouw liefde voor Italië. Leer de taal op een speelse manier en verrijk jouw taalkennis in het land zelf.

Maak kennis met de Italiaanse keuken: leer koken als een echte Italiaan en bereid een écht traditioneel Italiaans diner. Onze locals en docenten geven jou een warm welkom!

 

Waarom kiezen voor Splendita?

  • Al onze cursussen worden verzorgd door locals
  • Wij zijn super flexibel in onze tijden
  • Interactieve en speelse cursussen
  • Persoonlijke en Italiaanse sfeer
  • Géén gebruik van boeken

Cursusses & workshops

Kookworkshops

Taalcursus

Taalreis

Profiteer alleen deze maand van onze Zomeractie.

Nu: OP REIS MET EEN ECHTE LOCAL.

Een 7 daagse Taalreis voor jou.

In deze 7 daagse reis met een echte ‘local’ leert Splendita jou Italië in al haar schoonheid kennen en dat gaat natuurlijk in combinatie met de overheerlijke Italiaanse keuken en mooie taal. Bezoek al lerende de plekjes waar niemand anders komt met onze hulp en begeleiding.

 

NU! Voor slechts € 795,- inclusief:

Van 18 – 25 April 2020

Verblijf op basis van standaard kamer

Iedere ochtend ontbijt

16 Lesuren Italiaans

1 x Diner

Unieke beleving!

Taalcursussen afgerond

Kookworkshops afgerond

Taalreizen afgerond

%

Tevredenheid

Gionella aan het woord

“Ik ben Gionella Rigaglia, Italiaanse in hart en nieren. Ik ben een geboren en getogen Italiaanse. Ik deel dan ook graag mijn kennis hierover. Ik kom oorspronkelijk uit Sicilië en ben begonnen met het geven van taallessen in Nederland en dacht: hoe leuk zou het zijn om deze taallessen ín Italië te geven? Dan maken we er meteen een soort van vakantie van. Tijdens mijn lessen laat ik je ook kennis maken met de Italiaanse cultuur en waar kan dit nou beter als op locatie? De lessen zijn informeel en speels in kleine groepen. Persoonlijke aandacht en Italiaanse gezelligheid staan centraal in mijn lessen. Ga jij mee? De eerst volgende reis staat alweer gepland van 7 september t/m 14 september.