+31 (0)6 57700622 info@splendita.nl
De Italie specialist

Frans

Franse Taalcursussen

LEER DE FRANSE TAAL ÉN GEZELLIGHEID

Al na een paar lessen spreek je eenvoudige zinnen en kun JIJ de Fransen versteld doen staan met je kennis. Leer de basis van de Franse taal. Vergroot je kennis over Frankrijk, haar taal en cultuur. Vergeet die saaie grammatica boeken! Wij geven jou veel persoonlijke aandacht, brengen moeilijke onderwerpen op een luchtige en speelse manier en bieden veel ruimte voor flexibiliteit.

 Je zult les krijgen van een Française in hart en nieren. Zij neemt je mee in haar prachtige taal en brengt jou van beginnend student tot gevorderde en wellicht zelfs tot een expert.

Wij brengen een stukje Frankrijk naar Nederland

Waar gaat jouw les plaatsvinden? Splendita heeft verschillende, speciaal geselecteerde restaurants door Nederland waar wij onze lessen geven. Dit is niet de enige optie, veel klanten willen graag thuis lessen volgen en ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. 

Speelse lessen

Wij brengen moeilijke onderwerpen op een luchtige en speelse wijze.

Zonder boeken

Dit unieke concept leert jou de taal zonder gebruik te maken van een lesboek. Wij geven veel persoonlijke aandacht, huiswerk op maat en 24/7 toegang tot onze interactieve App. Zo leer jij precies wanneer en hoe jij wilt!

Veel ruimte voor flexibiliteit

Door onze unieke maandelijkse les-planning bieden wij veel ruimte voor flexibiliteit.

Liever Spaanse lessen volgen?

”Lang geleden toen wij al vaak in Spanje kwamen vond ik het al een mooie taal,en sprak mij de taal aan. Inmiddels gaan wij ook naar verdere Spaans talige landen in midden en zuid Amerika. Toen ik een paar jaar geleden begonnen ben met verschillende cursussen Spaans, was het steeds niet wat ik zocht, tempo laag vaak te hoog zodat de moeilijke onderwerpen te snel voorbij gingen. Toen ik bij Splendita terecht kwam,was dit precies wat ik zocht. Op een leuke interessante manier Spaans door middel van verschillende soorten oefeningen en afwisseling van grammatica en het spreken ervan. Ondertussen kan ik mezelf goed verstaanbaar maken in een hoop landen en wordt het nu steeds leuker om met de taal bezig te zijn en barst ik van de motivatie om door te gaan. Gionella van Splendita geeft ook met volle passie les , ook natuurlijk vanwege haar Italiaanse achtergrond. Dat maakt de lessen erg interessant.”

Ronny | 3e jaars