+31 (0)6 57700622 info@splendita.nl
De Italie specialist

Italiaans

Italiaanse Taalcursussen

Ga een stapje verder dan alleen Ciao

Al na een paar lessen spreek je eenvoudige zinnen en kun JIJ de Italianen versteld doen staan met je kennis. Vergroot je kennis over Italië, haar taal en cultuur, en vergeet die saaie grammatica boeken! Wij geven jou veel persoonlijke aandacht, brengen moeilijke onderwerpen op een luchtige en speelse manier en bieden veel ruimte voor flexibiliteit.

Wij brengen een stukje Italië naar Nederland

Waar gaat jouw les plaatsvinden? Splendita heeft verschillende, speciaal geselecteerde restaurants door Nederland waar wij onze lessen geven. Dit is niet de enige optie, veel klanten willen graag thuis lessen volgen en ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Speelse lessen

Wij brengen moeilijke onderwerpen op een luchtige en speelse wijze.

Zonder boeken

Dit unieke concept leert jou de taal zonder gebruik te maken van een lesboek. Wij geven veel persoonlijke aandacht, huiswerk op maat en 24/7 toegang tot onze interactieve App. Zo leer jij precies wanneer en hoe jij wilt!

Veel ruimte voor flexibiliteit

Door onze unieke maandelijkse les-planning bieden wij veel ruimte voor flexibiliteit.

Wat zeggen de leerlingen?

“Het is leuk en leerzaam om van Gionella Italiaans te leren omdat zij in eigen stijl les geeft, op een informele en praktische manier. Er wordt minimaal gebruik gemaakt van boeken, maar veel wordt vanuit de dagelijkse praktijk geleerd. Gionella houdt het niveau per leerling goed in de gaten, koppelt dit terug en past de les en zo nodig (en indien van toepassing) ook de samenstelling van de groep aan zodat eenieder op het meest optimale tempo de taal leert. Vanaf het begin is er aandacht om Italiaans te spreken en worden specifieke vragen of onderwerpen op verzoek in de les verwerkt. Gionella is ondernemend, enthousiast, flexibel en geeft duidelijke feedback, allemaal eigenschappen die ze op een goede manier in haar lessen toepast.”

Nicole
2e jaars