+31 (0)6 57700622 info@splendita.nl

Taalreizen in Italië

Buongiorno, pizza, gelato, ciao, si, no e arrivederci. Kom jij ook niet verder dan deze 7 woorden? Dan is het nu tijd voor een 7-daagse taalreis van Splendita. Leer Italië en al haar schoonheid kennen door op reis te gaan met een echte local.

Let op! De taalreizen zijn tijdelijk niet te boeken. Wil jij een taalreis aanvragen? Vul her formulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Een voorbeeldreis

Lees hieronder wat je kan verwachten tijdens een taalreis.

Zaterdag

Aankomst en check-in met welkomstdrankje. Kennismaking deelnemers cursus. De avond vrij.

Zondag

Na het heerlijke ontbijt zal de taalcursus van start gaan. Twee lesblokken van een uur met tussendoor een half uur pauze. De middag is vrij te besteden zo dat een ieder even kan bij komen op zijn eigen manier. In de avond zullen we met ze alle gaan dineren in een lokaal restaurant.

Maandag

Na het heerlijke ontbijt vertrekken we naar een lokale markt. Hier zullen we ingrediënten kopen waar we ’s avonds door middel van een kookworkshop samen het diner zullen bereiden. Halverwege de middag twee blokken les van één uur met tussendoor een half uur pauze.

Dinsdag

Na het heerlijke ontbijt beginnen we met één blok les van 1,5 uur. De rest van de dag is vrij in te delen.

Woensdag

De dag starten we weer met een heerlijk ontbijt, gevolgd door het eerste les blok van anderhalf uur. ’s Middags en ’s avonds hebben we een georganiseerde excursie.

Donderdag

Na het ontbijt zullen we een speciale taalles op het strand hebben. ’s Middags en ’s avonds is vrij in te delen.

Vrijdag

Na het ontbijt starten we weer met twee blokken les. De laatste middag is vrij te besteden en in de avond zullen we met z’n allen de week feestelijk en bourgondisch afsluiten.

Zaterdag

Ciao & Arrivederci, vertrek dag!

Ga het Italiaanse avontuur aan

Wij hebben het ideale excuus gevonden om te reizen! Leer de Italiaanse taal en cultuur, van en tussen de locals. Even een keer iets anders, maar toch vertrouwd. Leer Italië deze reis écht kennen. Ga met ons mee op avontuur en dan maken we er meteen een vakantie van. De leukste manier om Italiaans te leren.

Let op! De taalreizen zijn tijdelijk niet te boeken. Wil jij een taalreis aanvragen? Vul her formulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Aanvragen