+31 (0)6 57700622 info@splendita.nl
De Italie specialist

Online leren

Online Taalcursussen

Leer een treemde taal online en Live van één van onze echte native’s!

Herhaling is essentieel bij het leren van een vreemde taal. Daarom hebben wij een online omgeving gecreëerd waarin de lessen ook onder corona omstandigheden altijd door kunnen gaan. Jouw reis door jouw vreemde taal begint bij jou, thuis!

Wij brengen een stukje kennis naar jouw woonkamer

Vergroot je kennis over het land, taal en cultuur. Vergeet die saaie grammatica boeken! Wij geven jou veel persoonlijke aandacht, brengen moeilijke onderwerpen op een luchtige en speelse manier en bieden veel ruimte voor flexibiliteit. En dit alles doen wij in ons ONLINE Taalcafé.

De lessen zullen in een virtuele omgeving plaatsvinden. In kleine groepjes ga je aan de slag en krijg je Live les van ‘e’en van echte native’s!

Speelse lessen

Wij brengen moeilijke onderwerpen op een luchtige en speelse wijze.

Zonder boeken

Dit unieke concept leert jou de taal zonder gebruik te maken van een lesboek. Wij geven veel persoonlijke aandacht, huiswerk op maat en 24/7 toegang tot onze interactieve App. Zo leer jij precies wanneer en hoe jij wilt!

Veel ruimte voor flexibiliteit

Door onze unieke maandelijkse les-planning bieden wij veel ruimte voor flexibiliteit.

WAT ZEGGEN DE LEERLINGEN?

Bij Splendita krijg je op een leuke, speelse manier Italiaanse les in een klein groepje met veel interactie en een duidelijke uitleg over de basis grammatica. Ik heb nu 4 maanden les en kan al aardig wat in het Italiaans zeggen. Door het Corona virus hebben we nu online lessen en dat is leuk om te doen en zo blijf je bij met het Italiaans. Als je een proefles hebt gehad heb je meteen een goede indruk.

Natasja,

Eerste jaars.