+31 (0)6 57700622 info@splendita.nl

Over Splendita &Gente

Splendita is gespecialiseerd in taalcursussen, kookworkshops, proeverijen en producten sinds 2019. Splendita is een jong en energiek bedrijf met échte locals in dienst. Op deze manier kunnen wij onze klanten, ‘’la gente’’ een échte Italiaanse beleving geven of dit nou is tijdens één van onze lessen, kookworkshops of bij ons in de speciaalzaak is. Voor écht Italiaans genieten zijn jullie bij Splendita & Gente aan het juiste adres!

Mogelijkheden bij Splendita

Z

Taalcursus

Z

KOOKWORKSHOP

Z

Taalreis

Taalcursussen afgerond

Kookworkshops afgerond

Taalreizen afgerond

%

Tevredenheid

Mijn Verhaal

Ontmoet Gionella

De hoofddocente, Gionella Rigaglia, is een Italiaanse in hart en nieren en maakt jou net zo enthousiast voor deze prachtige taal als zij zelf is. Samen met haar doorloop je het proces van beginnend student tot een gevorderde, wellicht zelfs tot expert!

Samen met haar ontdek je de meest authentieke Italiaanse plekjes en zal zij zelfs een aantal van haar geheimen uit de Italiaanse keuken verklappen. Zij heeft de beste wijnen geselecteerd en kent van iedere wijn hét verhaal.

Andere mogelijkheden

Los van taalcursussen, koopworkshops, taalreizen, verrassingsreizen en cadeaupakketten bieden wij ook de mogelijkheid aan om documenten te vertalen. Wij zijn natuurlijk de experts in de Italiaanse taal, dit leent zich dus ook goed voor vakinhoudelijke vertalingen.

Italiaans gerelateerd

Ben je op zoek naar iets anders los van wat wij aanbieden en is gerelateerd aan Italië? Vraag dan meer informatie aan om in contact te komen met ons. Wellicht kunnen we wat voor je betekenen.